Sunday, January 16, 2011

Alhamdulillah, minggu ini kedua-dua buku saya Masuk Senarai bestseller bagi kategori masing-masing di MPH

Sememangnya menjadi hobi saya melihat tentang perkembangan buku-buku tulisan saya di pasaran. Samada komen-komen pembaca ataupun kedudukannya di kedai buku MPH. Semuanya saya lakukan sebagai penilaian ke atas diri saya sendiri untuk menghasilkan buku yang lebih baik lagi, insyaAllah..

Minggu lepas buku saya 'Watak-Watak Dalam Organisasi' berada ditangga ke-3 bagi kategori pengurusan. Alhamdulillah minggu ini ditempat ke-6..Biarpun meninggkat, namun saya lihat masih menjadi antara buku pengurusan yang dibaca. Manakala buku 'Hebatnya Cara Rasulullah Mendidik' berada ditangga ke-8 bagi kategori buku Islamics Politics And History..Buku ini pernah berada ditangga ke-9 bagi carta MPH bagi keseluruhan buku melayu pada bulan Februari 2010 yang lepas..

Apapun, terima kasih kepada yang telah membeli dan membaca. Semoga buku-buku itu dapat memberi sedikit maaf kepada anda.

No comments:

Sikap Yang Perlu Dijauhi Oleh Guru

Sikap Yang Perlu Dijauhi Oleh Guru 1. Tidak ambil kisah dengan tugasan berkumpulan Antara sikap yang kita perlu jauhi ialah, tidak ...